Gasztroblog
Főzni is csak szívvel-lélekkel
Zabpelyhes "MUSZAKA" édesburgonyával
> tejmentesen - hússal, de VEGÁN verzióban is < Most egy tradicionális görög ételnek az újragondolt, reform verzióját írom le nektek. A Muszakát amúgy is sokféleképpen készítik, így nem esik nehezére, hogy az én receptem is elviselje...
Csőben sült sütőtök
A Nagyi kelt rétese
Egyszerű, mint a nyakleves
A "FURA", de finom: Almafasírt
Gyermekkoromban, a 70 -es években, a mai gyermekek számára bizonyára sok fura, és szinte elképzelhetetlen ételeket ettünk.. Amikor erről mesélek a most már felnőtt gyermekeimnek, még ők is teljesen rácsodálkoznak.. -FOLYTATÁS >
Chef Sandroz vagyok
Három évtizednyi szakács szakmai tapasztalaton is túl, úgy érzem, hogy eljött az ideje, hogy itt az internet rengetegben, mint a mesékben a legkisebb királyfi, elinduljak én is szerencsét próbálni...